Προτεραιότητα τα θέματα του περιβάλλοντος για τον Π. Ιωάννου

0
55

Χαιρετισμό στο συνέδριο του Πράσινου Κινήματος απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την ευκαιρία να θέσει τα σημαντικά ζητήματα περιβάλλοντος και πρασίνου είχε ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου. στο 2ο τακτικό συνέδριο του κόμματος του Πράσινου Κινήματος.

Ο δραστήριος αντιδήμαρχος απεύθυνε χαιρετισμό παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργου Αμυρά με τον οποίο είχε και εκτενή συνομιλία για τα θέματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και οι δύο άνδρες συμφώνησαν για νέα συνάντηση και περαιτέρω συνεργασία.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης που έχει στην εποπτεία του, μεταξύ άλλων, τις Δημόσιες Σχέσεις, τις  Διεθνείς σχέσεις του Δήμου, το γραφείο Δημότη και την Επιχειρηματικότητα στάθηκε στο γεγονός ότι η περιοχή της Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι “καταπράσινη” όμως θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση, αν λειτουργούσε ουσιαστικά δασαρχείο για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα προβλήματα στα δάση της περιοχής. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ευθύνες που υπάρχουν στην τωρινή  και  στις προηγούμενες δημοτικές αρχές για την κατάσταση που έχουν περιέλθει τα δάση της περιοχής.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε και προσωπικά στον Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστα Καλογράνη, με τον οποίο συνδέεται με γνωριμία ετών και του ευχήθηκε “περαστικά και άμεση αποκατάσταση” από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε εδώ και δύο χρόνια.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο Αντιδήμαρχος είχε αλλεπάλληλες συνομιλίες με πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη που έδωσαν το παρών στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, κ. Άγγελος Νταβίας,  ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, κ. Νίκος Παπαδάκης ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιος Ακρίβος, ο Πρόεδρος της πανελλήνιας Ένωσης Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ¨ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ¨  Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης.

Παράλληλα, είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και με τους κομματικούς εκπροσώπους στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων ο κ. Γιώργος Χονδρός από το ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Απόστολος Πόντας από το ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, ο κ. Ιωάννου συνομίλησε με την Συμπρόεδρο κα Ρία Ακρίβου και με πολλά στελέχη του Πράσινου Κινήματος προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα σοβαρά ζητήματα του περιβάλλοντος και διαμήνυσε πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, καθώς έχει πολλά να προσφέρει στους κατοίκους του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here