2η αποστολή βιβλίων από την Επιτροπή Αδελφοποιήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για τον εμπλουτισμό της παιδικής Βιβλιοθήκης στην ομογένεια του Vityazevo Ανάπας Ρωσίας.

0
69

Την δεύτερη αποστολή βιβλίων προς την παιδική Βιβλιοθήκη των ομογενών του Vityazevo του Δήμου Ανάπας Ρωσίας οργάνωσε η Επιτροπή Αδελφοποιήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης σύμφωνα με απόφασή της προχωρώντας σε εκ νέου συγκέντρωση τίτλων παιδικής λογοτεχνίας και ιστορίας από 17/5 έως 29/07/2021 στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ήδη η πρόταση της κας Σοφίας Γουναροπούλου για την συγκεκριμένη δράση έδωσε καρπούς αφού η συγκέντρωση των προς δωρεά βιβλίων έχει ευαισθητοποιήσει τους συνδημότες μας που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα δωρίζουν βιβλία και επιτραπέζια παιγνίδια για τα παιδιά των ομογενών με σκοπό τον εμπλουτισμό της ήδη δημιουργηθείσας από την πρώτη αποστολή παιδικής βιβλιοθήκης.

Η δεύτερη δωρεά θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο πλαίσιο της εν εξελίξει αδελφοποίησης των δύο Δήμων που σκοπό έχει την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων και τη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και παράδοσης, στην εκεί μαθητική κοινότητα, που αποτελείται από Ελληνοποντίους.

Ο αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους δωρητές των βιβλίων για την προσφορά τους και στα μέλη της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων για την συλλογή Βιβλίων (Θωμά Παπαζαχαρίου, Ρόζα Ρούσσου και Βάσω Καλλιαντέρη) του Δήμου μας για τις άοκνες προσπάθειες τους στις εν εξελίξει δραστηριότητες, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here